Goedkoop naar Londen met kinderen
Leuke tripjes buiten België,  Verenigd Koninkrijk

Goedkoop naar Londen met kinderen

Citytrip naar Londen (4 dagen) in een 3*** hotel voor €335

In november reisden we voor 4 dagen naar Londen met ons gezin. Wij proberen onze reizen altijd zo goedkoop mogelijk te maken en dus ook deze trip naar Londen met onze kinderen!
We gingen met onze eigen auto en links rijden was een behoorlijke uitdaging de eerste dagen! Gelukkig was Kevin er snel aan gewend.

De overtocht naar het Verenigd Koninkrijk

We maakten de overtocht met de veerboot vanuit Calais en boekten de boot voor €86 op www.AFerry.be Het voordeel van deze site is dat het de verschillende aanbieders van overtochten naar het Verenigd Koninkrijk vergelijkt en je de beste prijzen toont. Vroege en late overtochten zijn meestal goedkoper, dus als je flexibel reist, kan je veel geld besparen op de overtocht. Zoals bij alle reizen die je wil boeken, moet je er eens in de zoveel tijd naar kijken en boeken als je het gevoel hebt dat je de beste prijs gevonden hebt! (Hoewel er niet zo grote prijsverschillen voorkomen voor deze overtochten) 🤔

Waar verblijven in Londen?

Als het gaat om hotels, moet je een keuze maken of je echt in het centrum van Londen wil verblijven of niet. Het voordeel van een hotel in het centrum van de stad is dat je snel in het hotel bent na een dagje verkennen, het nadeel is dat je veel meer betaalt en eigenlijk nooit uit de drukte van de grote stad bent. Wij verblijven graag wat verder van het centrum en boeken meestal een hotel in een rustigere buurt. De verbinding is veelal gemakkelijk te maken met het openbaar vervoer of met de auto.

In het Verenigd Koninkrijk heb je de keten Premier Inn. Ze hebben goede hotels met grote comfortabele bedden en het ontbijt is meestal niet duur. In de hotels van deze keten verblijven maximum 2 kinderen tot 16 jaar volledig gratis, dit geldt zowel voor de kamer als voor het ontbijt. (als ze in de kamer slapen met minimaal 1 betalende volwassene)
Voor het hotel betaalden we €249 voor 3 nachten met ontbijtbuffet inbegrepen. We gingen dus met onze 2 kinderen voor slechts €335 4 dagen goedkoop naar Londen !!!

We gaan binnenkort nog eens terug naar Londen en gaan dan op zoek naar unieke plekjes. Deze krijgen in deze blog dan zeker ook een plekje!

Benieuwd naar meer van onze reizen? Volg ons dan zeker op onze Instagram @cakesreisjes ! 😊

Hallo, ik ben Caroline, een kleuterjuf van 45 jaar en gebeten door de reismicrobe. We proberen zo veel mogelijk nieuwe plekken te gaan verkennen en gaan daarbij steeds op zoek naar de niet toeristische pareltjes. We gaan graag wat off the beaten path en delen onze ontdekkingen hier graag met jullie!

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *