wie-is-cakesreisjes-2

Wie zijn wij?

Welkom op onze pagina en leuk dat jullie de tijd nemen om ons wat beter te leren kennen!
Wij zijn Caroline, Kevin, Guss (2005) en Lewis (2007) van cakesreisjes. We zijn een doodgewoon Belgisch gezin met een grote passie voor reizen. De naam “cakesreisjes” komt van een woordspeling: CA van Caroline, KE van Kevin en “reisjes” spreekt voor zich. 😉

We houden ervan om verslagen te maken van onze reizen als gezin en willen graag aan andere koppels, gezinnen en/of reislustige families tonen dat reizen niet duur en onmogelijk hoeft te zijn. Wij zijn beiden leerkracht en hebben dus veel vakanties samen met de kinderen. We proberen er ook elke vakantie op uit te trekken. Soms met onze Rapido vouwcaravan, soms als koppel met onze Caddy minicamper. Een andere keer op hotel en ook af en toe met het vliegtuig. Soms blijven we dichtbij huis, soms gaan we verder weg. We hebben ons de laatste jaren meer en meer verdiept in reizen met ons gezin. Liefst met wat comfort en vooral aan een betaalbare prijs!

Caroline houdt van fotograferen en verhalen maken over onze reizen. Ze maakt er een kunst van om de prijzen van onze reizen zo interessant mogelijk te vinden en te boeken.

We kregen ook meer en meer de vraag: “Hoe wij toch zo veel kunnen reizen met maar een “gewoon” loon als leerkracht?”. Hieruit is onze website en Instagram pagina cakesreisjes ontstaan.
Op deze blog schrijven we over al onze reizen als gezin. We bezoeken liefst unieke plekken met mooie uitzichten en delen deze graag met jullie. Van elke reis die we maakten, maken we een blogpost. Hierin vind je enkele leuke plaatsen die het bezoeken waard zijn en wat tips voor het plannen van je reis.
Ons doel is om aan te tonen aan jullie dat het perfect mogelijk is om veel te reizen met een gewoon budget en dat in de hoogseizoen periodes. Alsook jullie nieuwe en unieke plekken te laten ontdekken door onze avonturen en belevenissen.

Welkom op onze blog en geniet van onze reisverhalen! 😊

Zijn jullie benieuwd naar meer van onze reizen? Volg ons dan zeker op onze Instagram @cakesreisjes !

En wil je graag een keertje met ons samenwerken? Dan vind je hier: samenwerken met ons alle nodige info!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *