De duurzame reistassen van Eastpak
"Must haves" voor op reis

De duurzame reistassen van Eastpak

Al jaren zijn wij fervente aanhangers van Eastpak. Niet alleen hebben deze tassen een leuk design, ze zijn heel praktisch en niet onbelangrijk: bijna onverslijtbaar!
We hebben er rugzakken, heuptasjes en gewone tasjes van en gebruiken ze dagelijks.
Vorig jaar kochten we voor onze reis naar Florida de Tranverz L. Deze is met zijn afmetingen: Hoogte: 79cm, Breedte: 40cm, Diepte: 33cm het grootste formaat koffer dat je als ruimbagage mag mee nemen op een vliegtuig. Wij krijgen er voor ons alle 4 alle kledij in voor een vakantie van 14 dagen en er zit ook een 3-cijferig TSA slot in geïntegreerd, dus je koffer kan zonder problemen door de douane!

Dit jaar door de Corona crisis gingen we korter en dichterbij huis op vakantie, we hadden dus nood aan kleinere tassen om te reizen. We vulden we onze collectie aan met de Tranzpack, het kleine broertje van de Transverz. Hij heeft ook 2 hoofdcompartimenten en zelfs een laptopvak. Je kan hem in de hand dragen of als een rugzak door de schouderbanden uit het rugvak te halen. (Edit 24/12/2020 intussen kochten we een 2e bij, ze vallen ook binnen de afmetingen van de handbagage op de meeste vluchten, ideaal voor ons dus! 👌)
De 2e nieuwe tas werd de Renana foldable bag, deze tas vouw je in een paar minuten heel klein op in een tasje, maar heeft best wel wat inhoud. Super handig als je op citytrip gaat en verwacht met meer terug te komen dan je vertrokken bent! 😉

Eastpak doet regelmatig promo’s dus hou zeker hun webshop in het oog! 😊

Reacties uitgeschakeld voor De duurzame reistassen van Eastpak

Hallo, ik ben Caroline, een kleuterjuf van 46 jaar en gebeten door de reismicrobe. We proberen zo veel mogelijk nieuwe plekken te gaan verkennen en gaan daarbij steeds op zoek naar de niet toeristische pareltjes. We gaan graag wat off the beaten path en delen onze ontdekkingen hier graag met jullie!